Trufelki robiłam już kilka razy, różne wersje z serkiem, używałam Piątnicy, Philadelphia - nadaje się każdy, biały, naturalny do smarowania pieczywa (to nic, że niektóre zawierają troszkę soli). W tych przepisach w których występuje śmietana, można ją zastąpić właśnie takim serkiem. Można kombinować, nie da się ich zepsuć. Smacznego
dziękuję za ten przepis, uwielbiam takie trufelki!!!!
OdpowiedzUsuńpozdrowienia,
robiłam coś podobnego z serkiem mascarpone i było mniam,
OdpowiedzUsuńdo tego przepisu, który podałaś można użyć serka Philadelphia?
Trufelki robiłam już kilka razy, różne wersje z serkiem, używałam Piątnicy, Philadelphia - nadaje się każdy, biały, naturalny do smarowania pieczywa (to nic, że niektóre zawierają troszkę soli). W tych przepisach w których występuje śmietana, można ją zastąpić właśnie takim serkiem.
OdpowiedzUsuńMożna kombinować, nie da się ich zepsuć.
Smacznego
ehhh to już drugi przepis na trufelki jaki za mną chodzi... a ja się odchudzać miałam :P
OdpowiedzUsuńCudnie u Ciebie! Piękne rzeczy szyjesz:)
OdpowiedzUsuńWitam w blogowym świecie:)!